Kyllikit: Tahkolle!

 

Nyt on siis käsillä Kyllikkien maastopyöräilykauden päätavoite, Tahko MTB 2012! Sinne suuntaamme heti huomenna!
Kassit on pakattu, pyörät huollettu ja puunattu, koko pyöräilygarderobi viikattu mukaan ja ripsiväri köllöttelee sulassa sovussa hyttysmyrkyn vieressä laukun sivutaskussa. Kuntohan on täysi arvoitus, mikä on meille ihan perussettiä, mutta tavoitteet ovat korkealla. Hengissä ja ehjänä, ja mikä tärkeintä, hyvillä mielin maaliin. Ja Peltsi pitäisi tietenkin nähdä kun se on ihana!

Reissun pyöräilyseura on huippua, ja toivottavasti tänäkin vuonna voidaan korkata pullo kuohuvaa hikisen päivän päätteeksi!  Tarkempaa raporttia luvassa sitten alkuviikosta!

 

Tsemppiä kaikille meille ja hinkit pystyssä maaliin!

3 kommenttia artikkeliin “Kyllikit: Tahkolle!”
  1. avatar Tiina sanoo:

    Shamppis hankittuna ja reidet täysin jumissa kahvakuulatunnin jäljiltä…näillä eväillä kohti palkintopallia! Ja joo, kyllä täälläkin jo vähän jänskättää…

  2. avatar Myllyojan jopo sanoo:

    Tsemppiä matkaan! Tärkeintähän on hauskanpito ja tyylikäs maaliintulo (eli kannattaa muistaa pyyhkiä räkä pois leualta ennen maaliviivaa).

  3. avatar Hiluvitku sanoo:

    Hinkit pystyssä todellakin! Täällä on jo kisajännitys päällä, tuli herätys jo 4.30. Jospas sitä vielä päikkärit vetäis ennen starttia joka on jo…… 18,5 tunnin kuluttua… JAIKS! Kamat levällään, pyörä ravassa, ripsari kuivunu… Mut Peltsi on ihq!

Jätä kommentti