Puntari: Ei edes puolikasta puustia

Jos ei Niinistön Saukki ehtinyt Lontoossa vetäistä napaansa kuin puolikkaan korvapuustin, niin täällä vedellään kyllä vielä kiireisemmällä aikataululla. Nimittäin ei ole tullut paljon pullaa viime päivinä puputettua. Saati sitten istuttua koneen ääressä, katsottua olympialaisia tai oltua vaan. Ta no okei, katseltiin me likkojen kanssa eilen miesten pariuimahyppyjä Yle Areenasta puoli tuntia, että ihan ilman O-huumaa täällä ei ole eletty.

Viime viikolla oli kaikkea kivaa tapahtumaa. Työpäivien lomassa käytiin Hämeenlinnassa vastaanottamassa yksi työläinen kesälomalle ja samalla piipahdettiin Hippaloissa ja Herra Heinämäen lato-orkesterin keikalla Verkatehtaan pihassa. Meno oli villiä. Kaupunkipäivään sisältyi kaikkea muutakin jännää, kuten hälytysajossa nähty ambulanssi, kävelyä liikennevalotetulla kadulla, jätskiostokset torilta omilla rahoilla, käväisy Hämeen Linnan pihamaalla ja linnan puiston leikkikentän härvelit. Kotona on kivaa, mutta kyllä tällaiset city-päivätkin kummasti piristävät.

 

 

Perjantaina heitin pikaiset siivoussessiot ja painuin sitten pensselin kanssa pihamaalle mökin uusien kattopaneeleiden kimppuun. Keli oli muuttunut aikas mukavaksi ja sitten kun puolet paneeleista oli valmiina kuivumassa, mentiin mökille jatkamaan hommia. Totesin, että palovillaa käsitellessä kannattais pitää hanskat ja pitkät vaatteet päällä.
Lauantaina heitin kahvakuulatreenit kotipihassa aamuauringon lämmittäessä mukavasti  ja sitten kaivettiin kuumeisesti juhlavaatteet kaapeista ja lähdettiin Mobiliaan juhlimaan appiukon pyöreitä vuosia. En oo koskaan käynyt Mobiliassa ja paikka oli positiivinen yllätys. Ruoka oli erittäin hyvää, maisema idyllinen ja muutenkin koko paikka teki vaikutuksen. Sinne mennään ehdottomasti viettämään joskus rantsupäivää ja lounaalle!
Tyttöjen päivän kohokohta oli ennen synttäreiden alkamista järjestetty museobussiajelu vuoden 1957 Scanialla!

Sunnuntaina jatkui paneeleiden maalaus. S meni mökille hommiin jo aamusta ja sai sinne talkooapua Aitoosta. Katto tuli eristettyä ja mä sain kotona paneelitkin maalattua. Maanantaina sitten jatkettiin kukin tahoillamme, eli S teki panelointia mökillä ja mä maalasin mökin keittiön seinäpaneelit.
Jossain välissä ollaan yritetty muistaa syödä ja juoda, viihdyttää lapsia ja olla mukavia toisillemme.

Tänään meno jatkuu kahvakuulailutreeneillä, huomenna työpäivän päälle menen suunnistamaan, torstaina MethodPutkisto-kurssille ja lauantaina olis vuorossa sitten Jämi MTB. Että jotenkin tuntuu, ettei tästä viikosta tekeminen lopu!

 

 

 

Jätä kommentti