Puntari: Maanantain tunnustuksia

 

Mä olen aina tykännyt Apulannan Maanantai-biisistä. Tai en siis ihan aina, sehän on julkaistu vasta vuonna 2000 (heh heh, kylläpä sitä ollaan täällä nyt vitsikkäällä tuulella).
Oikeastaan koko Plastik-levy, jolla kyseinen biisi on, on mulle erittäin merkityksellinen. Kun kyseinen levy julkaistiin elin epätoivoista sinkkuelämää synkässä hämeenlinnalaiskerrostalossa. Opiskelut tökki ja kaikki oli jotenkin sekavaa ja ahdistavaa.
Sittemmin alkoi mennä vähän paremmin. Mutta aina kun ajelin mukavalta maaseutuviikonlopulta takas Hämeenlinnaan, pystyin samaistuun Tonin lainiin ”maanantai, taas saapui aivan liian aikaisin kai, on liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen”.

Nykyään maanantai on ihan OK päivä mulle. Ei erityistä tunnepitoisuutta suuntaan eikä toiseen. Maanantaisin on kiinnekohtana MP pilates illalla ja siihen halutessa zumba päälle. Koko viikko mukavalla tavalla edessä.

Tänään mulla oli erityisen kiva maanantai. Pääsin verestelemään muistoja oikeista töistä paikalliselle koululle, missä oon tehnyt hommia useammassakin jaksossa. Siellä on siis tutut paikat, oppilaat ja työkaverit, joten hommaan solahtaa aina suhteellisen kivuttomasti mukaan. Ja kyllä mä olen nauttinut jokaisesta tunnista, jonka saa olla pois kotoa! Ja joku vielä laittaa ruuan valmiiksi tarjolle mun eteeni! Paratiisi!
Tällainen vaihtelu antaa muuten kummasti potkua perusarkeen. Taas jaksaa olla kotona vähän parempi ihminen, kun on nähnyt  muutakin elämää ja päässyt käyttämään aivojaan muuhunkin kuin jauhelihasopan tekemiseen.
Että tällaista tunnustusta täällä tänään.

Sitten toisenlaiseen tunnustukseen. Meillä Kyllikeillä on ollut ilo ja etuoikeus saada Blogi-tunnustus vuoden 2011 Kukkian Teräsmieheltä Paavo Hiltuselta.  Paavo ilmestyi meidän vanhan kotikolon lukijakuntaan aika alkuvaiheessa ja heti me tietty jäljitettiin miekkosen oma blogi. Siinä missä minä ja Hanna ollaan sellaisia valeurheilijoita, niin Paavo on ihan Oikea urheilija. Sillon leposykekin jotain 15 varmaan.

Tunnustukseen kuuluisi jakaa tämä eteenpäin viiteen blogiin, mutta meillä on ne vielä osittain mietinnän alla.
Kehotan kuitenkin kaikkia kurkkaamaan ainakin Paavon blogia http://paavohiltunen.blogspot.com sekä Paavon tyttöystävän Iinan trenaamisen sietämätöntä keveyttä http://unbearablelightnessoftraining.blogspot.fi/ 

 

ps. Sain mieheltä reissutuliaisina uutta ryppyrasvaa. Niin että älkää ihmetelkö, jos ette heti tunnista mua kylillä, kun oon about 10 vuotta nuoremman näkönen!

Kommentti artikkeliin “Puntari: Maanantain tunnustuksia”
  1. avatar Paavo sanoo:

    38 on lähempänä 😀

Jätä kommentti