Halkomäki: Asian ytimessä

Paluuta ei ole! Rakkaitakin rakkaimmat pitkät kalsarit on taas kaivettu kaapista esiin ja valjastettu tänään tositoimiin. Tästä se lähtee, uusi kausi ja uudet kujeet. Vaalipatsastelu Luopioisissa ja Rautajärvellä hyydytti silti vilunväreisiin asti ja sai tipan nenänpäähän. Mennään nyt ensin näillä kevyillä Craftin urheiluversioilla ja siirrytään merinovillaisiin sitten vasta kun pakkaset tulevat. Ei viitsi heittää ässää hihasta heti kärkeen! Ja nämähän ovat sisäkäytössäkin mitä mukavimmat pökät, kummasti unohtuvat jalkaan aina ulkoilun jälkeen ja vasta vilkaisu peiliin muistuttaa karmeasta todellisuudesta:  Nanson Juha -kalsarit luuk ö laik. Mieheltä ei ainakaan heru liikaa kehuja seksikkyydestä.

Messevää syksyistä myteriviikonloppua täältä Halkomäestä

ja erityisterkkuja kaikille kalsaridiggareille!

Jätä kommentti