Puntari: Virkistävä sunnuntai

Eilen oli huikea sunnuntai. Ensin Kangasalan kirkossa meidän mahtavan kuoron ja ihanan rytmiryhmän kanssa keikka afrikkalaisten laulujen messussa. Siitä sitten kuoromme uuden tuottajan (=Hannan) kanssa Tampereelle. Istuttiin 3 tuntia kahvila-deli Aschanissa  (meidän uusi kantispaikka) ja luettiin lehtiä. Syötiin siinä sivussa vuohenjuustosalaatit, juotiin isot (todellakin ISOT) latet ja ahmitiin ranskalaiset suklaakakkukimpaleet. Sitten vähän shoppailua (mm. veskojen hypistelyä Stokkalla) ja kotia kohti.
Kotoa Pentosalille, siellä tunnin kahvakuulailut, sitten kotiin, lämpöiseen saunaan hautumaan, siitä valmiiseen ruokapöytään ja pitsaa naamariin, lasi valkoviiniä, lapset nukkumaan, leffa pyörimään ja unille. Selvästi hyvä päivä!

Kuva: Saavillinen lattea ja kilo ranskalaista suklaakakkua. Seurana maailman ihanin (ja ainoa) sisko. Ihana sunnuntai, ihana kahvila aschan!

Kommentti artikkeliin “Puntari: Virkistävä sunnuntai”
  1. avatar Hanna sanoo:

    Täytyy kyllä todeta että tällainen kirkkoon kuulumaton lurjuskin oli ihan fiiliksissä siellä epämukavan kovalla penkillä, niin hyvät oli musat ja meininki!!! Meinasin aina ruveta taputtaan…
    Ja päivän epistola oli muutenkin loistava, miten kolmen tunnin ruoka&juoma&naistenlehdet&sälä -sessio voikaan virkistää ihmistä niin suunnattomasti!!!

    H

Jätä kommentti